Laudi AS - Spesialister på app-utvikling - iPhone, Android, Windows
Laudi AS

Noen av våre apper

The CoachThe Coach

Er du trener eller leder i lagidrett? Opplever du mas om hvem som skal spille når, og hvor lenge? Da kan The Coach løse dine problemer!

The Coach er et verktøy for deg som er leder eller trener innen alle typer lagidrett der spillere byttes mye ut og inn, og hvor det scores mange mål.

 

Hovedfunksjonen til The Coach er å gi deg fullstendig oversikt over:

  • hvilke spillere du har på banen til enhver tid
  • hvilke spillere som er på benken
  • hvor lenge det er siden sist én enkelt spiller var på banen (eller på benken)
  • og hvor mye spilletid hver enkelt spiller har

I tillegg finnes en egen seksjon der man kan notere treninger, og treningsoppmøte.

The Coach er enkel i bruk og lett å sette seg inn i – og du får en nøyaktig og fin oversikt over kampforløpet.

Listen over spillere på banen og listen over spillere på benken er sortert slik at det er naturlig å bytte de som står øverst på listene. Hvilket betyr at jobben for "byttesjefen" blir enkel. Velg den eller de øverste på benken, og tilsvarende mange øverst på banen, og klikk bytt. Enklere blir det ikke.

Kommer det et mål kan du med 4 tasttrykk notere tid (automatisk), hvilket lag som scorte, målscorer og assist.

Last ned The Coach i dag slik at du kan bruke tiden til det du egentlig skal; å gjøre spillerne dine bedre!

Klikk her for å laste ned fra App Store

 

The CoachThe Coach Pling

Motta live kampfakta og meldinger for lag du vil følge med på. Krever at laget bruker The Coach!

 

Hovedfunksjonen til The Coach Pling er å gi deg alle meldinger til lag du abonnerer på og er superenkel i bruk. Start app-en og siste meldinger fra dine abonnement vises. Trykk på endre-knappen for å endre dine abonnement.

Last ned The Coach Pling i dag og få oppdateringer for ditt lag!

Klikk her for å laste ned fra App Store

 

Help 911Guardian Angels

Guardian Angels, eller Skytsengler på norsk er mer enn en app. Det er et nettverk for folk som bryr seg om og er interessert i å stille opp når noen trenger hjelp, enten de blir overfalt eller utsatt for annen fare.

Når du blir med i nettverket velger du selv om du vil være en aktiv Skytsengel eller å være usynlig inntil du trenger assistanse.

Appens hovedfunksjoner:

  • Skytsengler i nærheten vises på kartet for at du skal kunne finne en trygg vei.
  • Ved å trykke på nødknappen vil Skytsengler som er i nærheten bli tilkalt

Etter at nødfunksjonen er aktivert vil alle bevegelser logges slik at man i ettertid har mulighet til å finne ut hvor enheten som har meldt inn behov for hjelp har beveget seg. Posisjonen til denne vises også på kartet til de Skytsenglene som er tilkalt slik at de raskest mulig finner frem og kan komme til unnsetning

Så hvis du skal gå hjem fra byen alene en mørk kveld er det bare å starte appen, sjekke hvor det er Skytsenglene, og legge opp ruta deretter. Føler du deg redd trykker du på redd-knappen, da starter sporingen av mobilen din og appen gjør klar nødknappen slik at du kan tilkalle hjelp.<

Snart tilgjengelig i App Store

 

 

Help 911Help!! 911

Help!! 911 kan bli en livreddende app for deg om du plutselig er i en eller annen kritisk situasjon, og det er avgjørende hvor lang tid du bruker for å sende en melding til dine pårørende, eller utrykkningsmannskaper om hvor du er, og at du har problemer.

Appen har to hovedfunksjoner:

  • Du kan sende koordinatene til det stedet du er, til en gruppe forhåndsdefinerte mottakere.
  • Du kan ringe nødsentralen.

Situasjoner dette kan være viktig er om du er skadet, eller du bare har gått deg vekk, og vil sende en beskjed om hvor du er, så noen kan finne deg. En annen situasjon kan være at noen stjeler bilen din, eller du ser et innbrudd. Du vil melde fra om dette, og raskest mulig fortelle politiet hvor du befinner deg.

På steder med liten GSM-dektning, kan det være tilfeller der du ikke får ringt men det kan alikevell gå å sende en melding.

Om telefonen er på nett, vil appen slå opp adressen du befinner deg på, og dette kan legges ved meldingen du sender. Hvis ikke blir kun koordinatene sendt.

Klikk her for å laste ned fra App Store